Nastavení
Svěží a jemně bylinkový pepř pro omáčky, polévky i marinády. Dodá pokrmům šťavnatost a originální nádech.
Petržel dodá jídlu vůni i svěžest. Oživí polévky, brambory, pomazánky i ryby. Jednoduchá bylinka, která dělá velké věci.
Jemně nahořklá a oříšková chuť, která provoní kari, zeleninu i maso. Malé semínko, velká cesta světovými kuchyněmi.
Chuť léta po celý rok. Drcená rajčata vytvoří základ pro omáčky, pizzu i lečo. Sladká, plná a univerzální – do každé kuchyně.
Nezaměnitelná vůně moře a léta. Rozmarýn doladí brambory, ryby, maso i omáčky. Každému jídlu dá chuť Středomoří.
Intenzivní vůně a chuť, která oživí maso, ryby i zeleninu. Skvěle se rozpustí v omáčkách, marinádách i zálivkách.
Bylinka s historií sahající do středověku. Skvělá k luštěninám, masu i houbám. Přidej ji a zjistíš, proč se jí říká tajný poklad kuchyně.
Jemný, voňavý a univerzální. Nasucho opražený voní jako oříšek a krásně křupe. Skvělý na pečivo, maso, ryby i do salátu.
Výrazný a zemitý, s krásnou barvou. Ozdobí sušenky, nudle i salát. Po opražení získá plnou chuť a neodolatelnou křupavost.
Vonná klasika, bez které nejsou Vánoce. Zahřeje ve svařáku, provoní povidla i perníčky a dodá kouzlo i slaným pokrmům.
Sladce hřejivá vůně, která patří do perníků, kaší i káv. Přidej ji do dezertů i slaných jídel a z každého dne uděláš svátek.
Rubínově červené koření s citronovou svěžestí. Dodá jídlu barvu i šmrnc – skvělé do salátů, k masu i zelenině.
Nacházíte se na straně 6 z 7.