Nastavení
Jemné, lehce pikantní a se sladkým podtónem. Skvělé do nakládané zeleniny, marinád i domácí hořčice. Na oleji krásně rozvine chuť.
Hřejivá vůně zimy v každém kousku. Přidej do svařáku, čaje nebo polévky Pho a vytvoř útulnou atmosféru s nádechem exotiky.
Intenzivní hřebíček pro perníčky, omáčky i svařák. Voní po Vánocích a promění i obyčejný recept v dezert, na který se nezapomíná.
Malá paprička, velký efekt. Zahřeje, ale nespálí. Do omáček, polévek, marinád i k masu či rybám – a skvěle chutná i s čokoládou.
Hrubší textura, výrazná pálivost. Nakopne guláš, polévky, stir-fry i tacos. Pálí pozvolna a zanechá příjemné teplo, které láká k dalšímu soustu.
Vůně lesa a borovicového jehličí pro zvěřinu, hovězí i omáčky. Hoď do gulášů a tažených jídel pro kořeněnou, jemně nasládlou chuť.
Intenzivní jalovec bez kousků. Skvělý do omáček, marinád a pečení, kde dodá masům i zelenině lesní, kořeněný podpis.
Domácí klasika do polévek, zelí i chleba. Skvěle ladí s masem, bramborami a houbami. Vůně, která provoní celou kuchyni.
Rychlejší uvolnění chuti, stejná česká klasika. Do pečení, polévek i omáček, kde chceš kmín cítit hned a všude.
Jemný prášek pro hladké omáčky, těsta a dresinky. Kmínová chuť bez kousků – ideální, když ladíš detaily.
Charakterní koření s lehce kouřovou chutí. Patří do hummusu, curry i chilli con carne a září v mexické i asijské kuchyni.
Intenzivní římský kmín bez křupání. Okamžitě dochutí omáčky, luštěniny i mleté maso. Osobitost, které se těžko odolává.
Nacházíte se na straně 3 z 7.