Nastavení
Citronová kůra, bazalka a rozmarýn podtrhnou chuť ryb – od pstruha po mořského vlka. Skvělé i na králíka či krocana.
Skořice, bílý pepř, hřebíček, badyán a fenykl. Ikona čínské a vietnamské kuchyně pro kachnu, kuře, tofu i rýži – i perníčku dá geniální twist.
Bylinky s fenyklem, anýzem a bobkem rozzáří čočku, hrách, fazole i cizrnu. Skvělé i k jáhlům, bulguru či tarhoni. Jemné, přátelské k dětem.
Vůně tažínů a trhů Marrákeše. Směs, která rozzáří kuskus, bulgur, rýži i maso a vnese do kuchyně sladko-kořeněné teplo severní Afriky.
Vůně levandule, moře a bylin – směs, co promění kuře, rybu i zeleninu v poctivou francouzskou delikatesu. Chuť Provence na talíři.
Nacházíte se na straně 2 z 2.