Nastavení
Pepř, jalovec, hřebíček a skořice – směs, která z paštiky nebo sekané udělá lahůdku hodnou mistra řezníka.
Podzim v hrnku i na talíři. Směs s Kamu voní po skořici, muškátu a hřebíčku – ideální do kávy, kaše i pečení. Hřejivá pohoda.
Směs pro sekanou, karbanátky i fašírky. Kmín, majoránka, česnek a muškátový květ zajistí tu pravou domácí chuť, kterou všichni milují.
Směs pro dokonalé jerky i trhané maso. Plná chuti, šťavnatá a neodolatelná – zaručený trhák každého gurmána.
Indická směs plná barev, vůní a tepla. Ideální do dhalu, kari i rýže – přenese tě do srdce Indie i bez letenky.
Směs s cizrnovou a pohankovou moukou pro bezmasou kuchyni. Chuť, která překvapí i zapřisáhlé masožravce.
Nacházíte se na straně 2 z 2.