Nastavení
Citronová kůra, bazalka a rozmarýn podtrhnou chuť ryb – od pstruha po mořského vlka. Skvělé i na králíka či krocana.
Bylinky s fenyklem, anýzem a bobkem rozzáří čočku, hrách, fazole i cizrnu. Skvělé i k jáhlům, bulguru či tarhoni. Jemné, přátelské k dětem.
Paprika, cibule, česnek a majoránka pro guláše, perkelt i polévky. Plná, mírně pikantní a autentická chuť Maďarska na talíři.
Barevná, lehce pálivá směs pro burrito, fajitas, chilli con carne i tacos. Chuť, která se nebojí projevit – a z talíře mizí bleskem.
Směs s jemně uzeným tónem, která promění tofu, tempeh i seitan v hvězdu talíře. Lehká, nasládlá a ideální pro každého, kdo zkouší něco nového.
Pepř, jalovec, hřebíček a skořice – směs, která z paštiky nebo sekané udělá lahůdku hodnou mistra řezníka.
Rajská bez dřiny, ale s poctivou chutí. Nové koření, bobkáč i skořice – vše v dokonalé rovnováze. Stačí lžička a omáčka je hotová.
Bylinková směs, co z každé ryby udělá delikatesu. Kopr, rozmarýn a bazalka dodají svěžest, chuť i vůni tradice.
Směs, co doladí svíčkovou k dokonalosti. Kořenová zelenina, bylinky a smetanová harmonie – česká klasika, která nikdy nezklame.
Směs pro dokonalé jerky i trhané maso. Plná chuti, šťavnatá a neodolatelná – zaručený trhák každého gurmána.
Směs, se kterou zvládneš dokonalé utopence raz dva. Jen přidej do láku, zalij špekáčky a užij si poctivou českou klasiku.
Klasické chutě bez masa. Paprika, česnek a bylinky dodají šmrnc luštěninám, houbám i zelenině. Tradice v moderním kabátu.
Nacházíte se na straně 2 z 3.