Nastavení
Vůně levandule a bylinek přímo z Provence. Směs, která promění zeleninu, salát i rybu v jídlo s nádechem francouzského léta.
Silná, aromatická směs pro steaky, křidélka i celé pečínky. Dá masu barvu, šťavnatost a vůni, kvůli které se griluje o chvíli déle.
Tradiční směs pro poctivý guláš, segedín i omáčky. Vyvážená kombinace chutí, která povýší každé jídlo na opravdovou klasiku.
Cesta k dolce vita. Přidej do těstovin, risotta, na pizzu či zeleninu a máš na stole vůni prázdnin u moře.
Svěžejší a ostřejší. Méně kurkumy, více chilli. Nejlépe v omáčkách, k masu, zelenině i rýži. Pro milovníky pikantních chutí.
Citronová kůra, bazalka a rozmarýn podtrhnou chuť ryb – od pstruha po mořského vlka. Skvělé i na králíka či krocana.
Paprika a česnek v klasické maďarské sestavě. Směs, která dá domácím klobásám temperament a vůni trhu v Budapešti.
Paprika, cibule, česnek a majoránka pro guláše, perkelt i polévky. Plná, mírně pikantní a autentická chuť Maďarska na talíři.
Paprika, koriandr a medvědí česnek pro šťavnaté maso, ryby i zeleninu. Jistota na gril i do trouby. Ocenění Česká chuťovka zaslouženě.
Barevná, lehce pálivá směs pro burrito, fajitas, chilli con carne i tacos. Chuť, která se nebojí projevit – a z talíře mizí bleskem.
Jemná, nasládlá směs pro malé jedlíky i dospělé. Paprika, rajče, cibule a bylinky sluší kuřeti, rybě i bramborám. Rodinné grilování bez slz.
Směs pro domácí klobásky s vůní udírny. Navodí atmosféru zabíjačky, ať jsi kdekoli – tradice, která chutná každému u stolu.
Nacházíte se na straně 2 z 4.