Nastavení
Skořice, bílý pepř, hřebíček, badyán a fenykl. Ikona čínské a vietnamské kuchyně pro kachnu, kuře, tofu i rýži – i perníčku dá geniální twist.
Kurkuma, zázvor, skořice, hřebíček a chilli pro energii hned z rána. Rozmíchej s medem, olejem a vodou. Není určený k vaření – čistý start dne.
Slunečně žlutá klasika s jemně zemitou chutí. Zbarví a zjemní indické i světové recepty. Kousek exotiky, který patří do každé kuchyně.
Citronová kůra a tráva s pepřem rozzáří ryby, mořské plody i maso. Skvělé na grilu i pánvi, výborné do salátu. Přidej šťávu z citronu a máš léto na talíři.
Bio levandule z Pálavy s omamnou vůní. Zkrášlí dezerty, zmrzliny, sirupy i limonády, sluší i rybám, houbám a masu. Duše provensálských směsí.
Plné, „babiččino“ aroma do polévek, omáček i nádivky. Sušený libeček zachrání každé vaření a vrátí poctivou chuť domova.
Bylinky s fenyklem, anýzem a bobkem rozzáří čočku, hrách, fazole i cizrnu. Skvělé i k jáhlům, bulguru či tarhoni. Jemné, přátelské k dětem.
Paprika a česnek v klasické maďarské sestavě. Směs, která dá domácím klobásám temperament a vůni trhu v Budapešti.
Paprika, cibule, česnek a majoránka pro guláše, perkelt i polévky. Plná, mírně pikantní a autentická chuť Maďarska na talíři.
Klasika do bramboračky, sekané i jitrnic. Vůně domova, bez které to nejde. Měj ji po ruce a uvař si poctivou českou klasiku kdykoli.
Jemná nepálivá směs s kurkumou, zázvorem a bílým mákem ze Slovenska. Skvělá k masům, zelenině, rýži i omáčkám – originál, co si zamiluješ.
Vůně tažínů a trhů Marrákeše. Směs, která rozzáří kuskus, bulgur, rýži i maso a vnese do kuchyně sladko-kořeněné teplo severní Afriky.
Nacházíte se na straně 8 z 15.