
Sezóna zvěřiny je v plném proudu, ale hodně lidí neví, jak správně tento druh masa připravit nebo na to nemá odvahu. My vám ukážeme, jak na to a uvidíte, že se toho vůbec nemusíte bát :)
Sepsali jsme pro vás hned několik skvělých receptů, díky kterým se naučíte perfektně připravit zvěřinu. Chuťově se podobá hovězímu, jde o velmi kvalitní maso a cenově je dostupnější než třeba právě zmíněné hovězí.
Začneme hezky s vývary...:)



Je libo guláš, ragú, tokáň nebo třeba maso na šťávě?
To vše si ze zvěřiny můžete připravit. Všechny zmíněné dobroty chutnají naprosto fantasticky. Přesvědčte se sami :)


3. MUFLONÍ RAGÚ S MÁKEM, FENYKLEM A ŽAMPIONY

4. JELENÍ TOKÁŇ S ČERVENÝM VÍNOM


6.JELENÍ GULÁŠ S ČERVENÝM VÍNEM

7. DANČÍ RAGÚ

Ze zvěřiny si můžete udělat i skvělé steaky jako z restaurace nebo připravit šťavnatou pečínku. Velmi dobrý je také řízek.
1.JELENÍ STEAK S MAKOVO-VINNOU OMÁČKOU S JALOVCEM

2.POMALU TAŽENÁ ŽEBRA Z DIVOČÁKA




A na konec pro vás máme 2 osvědčené recepty na oblíbené omáčky - smetanovou a šípkovou.

2. DIVOČÁK SE ŠÍPKOVOU OMÁČKOU A HRNKOVÝM KNEDLÍKEM SE ŠVESTKAMI

Než se pustíte do kuchtění, ubezpečte se, že máte doma všechno potřebné koření. Bez něj to totiž nebude ono!
Z jednodruhovek určitě nesmí chybět JALOVEC CELÝ a MLETÝ, NOVÉ KOŘENÍ a hodí se mít po ruce také CHILLI nebo UZENOU PAPRIKU.
Vyberte si i z našich kořenících směsí. Pokud je řeč o zvěřině, rozhodně se vám šikne DIVOČINA, GULÁŠ, FARMÁŘSKÁ SMĚS BREZINA a SVÍČKOVÁ & NA SMETANĚ.
Všechny druhy koření, se kterými výborně dochutíte jakoukoliv zvěřinovou pochoutku, najdete na našem eshopu.




