Nastavení
Bylinky s fenyklem, anýzem a bobkem rozzáří čočku, hrách, fazole i cizrnu. Skvělé i k jáhlům, bulguru či tarhoni. Jemné, přátelské k dětem.
Paprika a česnek v klasické maďarské sestavě. Směs, která dá domácím klobásám temperament a vůni trhu v Budapešti.
Paprika, cibule, česnek a majoránka pro guláše, perkelt i polévky. Plná, mírně pikantní a autentická chuť Maďarska na talíři.
Jemná nepálivá směs s kurkumou, zázvorem a bílým mákem ze Slovenska. Skvělá k masům, zelenině, rýži i omáčkám – originál, co si zamiluješ.
Vůně tažínů a trhů Marrákeše. Směs, která rozzáří kuskus, bulgur, rýži i maso a vnese do kuchyně sladko-kořeněné teplo severní Afriky.
Paprika, koriandr a medvědí česnek pro šťavnaté maso, ryby i zeleninu. Jistota na gril i do trouby. Ocenění Česká chuťovka zaslouženě.
Barevná, lehce pálivá směs pro burrito, fajitas, chilli con carne i tacos. Chuť, která se nebojí projevit – a z talíře mizí bleskem.
Jemná, nasládlá směs pro malé jedlíky i dospělé. Paprika, rajče, cibule a bylinky sluší kuřeti, rybě i bramborám. Rodinné grilování bez slz.
Směs pro domácí klobásky s vůní udírny. Navodí atmosféru zabíjačky, ať jsi kdekoli – tradice, která chutná každému u stolu.
Směs pro dokonalé okurky, čalamádu i houby. Stačí lžíce na tři litry vody a máš hotový základ pro lák. Tradiční chuť, která se vždy povede.
Směs s jemně uzeným tónem, která promění tofu, tempeh i seitan v hvězdu talíře. Lehká, nasládlá a ideální pro každého, kdo zkouší něco nového.
Legendární směs bez soli i glutamátu. Zelenina, bylinky a riboflavin promění vývar v tekuté zlato. Stačí lžička na 4 litry – silná chuť bez hořkosti.
Nacházíte se na straně 5 z 9.