Nastavení
Citronová kůra, bazalka a rozmarýn podtrhnou chuť ryb – od pstruha po mořského vlka. Skvělé i na králíka či krocana.
Kurkuma, zázvor, skořice, hřebíček a chilli pro energii hned z rána. Rozmíchej s medem, olejem a vodou. Není určený k vaření – čistý start dne.
Paprika a česnek v klasické maďarské sestavě. Směs, která dá domácím klobásám temperament a vůni trhu v Budapešti.
Paprika, cibule, česnek a majoránka pro guláše, perkelt i polévky. Plná, mírně pikantní a autentická chuť Maďarska na talíři.
Vůně tažínů a trhů Marrákeše. Směs, která rozzáří kuskus, bulgur, rýži i maso a vnese do kuchyně sladko-kořeněné teplo severní Afriky.
Paprika, koriandr a medvědí česnek pro šťavnaté maso, ryby i zeleninu. Jistota na gril i do trouby. Ocenění Česká chuťovka zaslouženě.
Barevná, lehce pálivá směs pro burrito, fajitas, chilli con carne i tacos. Chuť, která se nebojí projevit – a z talíře mizí bleskem.
Směs pro domácí klobásky s vůní udírny. Navodí atmosféru zabíjačky, ať jsi kdekoli – tradice, která chutná každému u stolu.
Aromatická směs pro jídla z Blízkého i Středního východu. Kofty, šašliky, tandoori i tažíny – s ní vykouzlíš Orient přímo v hrnci.
Ostřejší směs s chilli a pepřem pro sýry, které mají mít grády. Hermelín, balkán i halloumi – nalož, ogriluj a zamiluj si tu sílu.
Směs pro maso, omáčky i dipy s příjemným řízem. Jemně mletá textura se nepřipaluje, takže grilování bude čistá radost.
Vůně poctivé klobásy, papriky a česneku. Směs, která ti přinese slovenskou pohodu až domů – chutná, výrazná, nezaměnitelná.
Nacházíte se na straně 2 z 3.