Nastavení
Pepř s pomerančem, zázvorem a kurkumou – osvěžující směs, co probudí maso, zeleninu i salát. Vůně léta, která zahřeje po celý rok.
Aromatická směs pro jídla z Blízkého i Středního východu. Kofty, šašliky, tandoori i tažíny – s ní vykouzlíš Orient přímo v hrnci.
Španělské slunce v kořence. Přidej do paelly, rizota, kuskusu či bulguru a v kuchyni začne pravá fiesta. Ole!
Ostřejší směs s chilli a pepřem pro sýry, které mají mít grády. Hermelín, balkán i halloumi – nalož, ogriluj a zamiluj si tu sílu.
Jemná, voňavá a elegantní. Bylinky a špetka koření, které promění každý sýr v delikatesu – ideální na gril, do trouby i k pečivu.
Pepř, jalovec, hřebíček a skořice – směs, která z paštiky nebo sekané udělá lahůdku hodnou mistra řezníka.
Směs černého, bílého, zeleného a červeného pepře. Jediným otočením ochutíš vše od polévky po steak – stylově a s vůní dálav.
Kombinace černého, zeleného a červeného pepře pro vyváženou chuť. Ideální do omáček, polévek, masa i zeleniny.
Směs pro maso, omáčky i dipy s příjemným řízem. Jemně mletá textura se nepřipaluje, takže grilování bude čistá radost.
Směs bazalky, oregana, česneku a rajčat pro chuť pravé Itálie. Skvělá na pizzu, focacciu i domácí pečivo.
Univerzální směs pro sýrové, masové i tvarohové pomazánky. Vylepší snídaně, chlebíčky i svačiny – prostě chutná radost.
Vůně levandule, moře a bylin – směs, co promění kuře, rybu i zeleninu v poctivou francouzskou delikatesu. Chuť Provence na talíři.
Nacházíte se na straně 6 z 9.