Nastavení
Všechny chutě nového koření bez lovení kuliček. Do guláše, sekané i perníku – voňavé koření, které funguje naslano i nasladko.
Pepř s pomerančem, zázvorem a kurkumou – osvěžující směs, co probudí maso, zeleninu i salát. Vůně léta, která zahřeje po celý rok.
Italská klasika, bez které pizza a rajčatová omáčka nejsou úplné. Skvělé i do pesta, rizota či marinád – voní po slunci a grilování.
Aromatická směs pro jídla z Blízkého i Středního východu. Kofty, šašliky, tandoori i tažíny – s ní vykouzlíš Orient přímo v hrnci.
Španělské slunce v kořence. Přidej do paelly, rizota, kuskusu či bulguru a v kuchyni začne pravá fiesta. Ole!
Ostřejší směs s chilli a pepřem pro sýry, které mají mít grády. Hermelín, balkán i halloumi – nalož, ogriluj a zamiluj si tu sílu.
Jemná, voňavá a elegantní. Bylinky a špetka koření, které promění každý sýr v delikatesu – ideální na gril, do trouby i k pečivu.
Pálivá, ale ne bezhlavě. Dodá jídlu říz i barvu – do gulášů, polévek, pomazánek i omáček. Chuť, která probudí chuťové buňky.
Paprika nejvyšší kvality s ASTA 180. Sytě červená, lahodná, ideální do gulášů, pomazánek i omáček. Mistrovský kousek z kuchyně.
Pomalu uzená na bukovém dřevě – kouřová, plná a návyková. Stačí špetka a jídlo získá hloubku, která jinak trvá hodiny.
Červené vločky jako finální dotek pro guláš, těstoviny i salát. Malý detail, co přitáhne oči i chuťové buňky.
Pepř, jalovec, hřebíček a skořice – směs, která z paštiky nebo sekané udělá lahůdku hodnou mistra řezníka.
Nacházíte se na straně 10 z 16.