Slavíme nový web – dárek čeká na tebe! Kód NOVYWEB = 12 % sleva na vše.

Bramborové noky se špenátem a lososem

Bramborové noky se špenátem a lososem

počet osob
3

čas přípravy
10 min. příprava

obtížnost
jednoduché

druh jídla
Ryby

Potřebujeme

500 g noků
125 g čerstvého špenátu
1/2 ČL koření DĚTSKÉ BYLINKY ELIŠKA
1 balení cream cheese
mléko na rozředění omáčky
1 PL másla
2 PL ghí
cca 350g filet z lososa
sůl

Dětské bylinky Eliška nakoupíte zde

Postup přípravy

1Na pánvi na středním plameni rozehřejte ghí. Přidejte filety z lososa.

2Lososa osolte, restujte několik minut z obou stran, dokud nebude ryba téměř propečená. Lososa vyjměte z pánve a dejte stranou.

3Na pánev přidejte máslo a noky. Restujte několik minut, dokud nejsou noky teplé. Přidejte nadrobno pokrájený špenát a lehce ho nechte zavadnout. Přidejte cream cheese a koření Dětské bylinky Eliška a promíchejte, aby se vše spojilo. Omáčku rozřeďte na požadovanou konzistenci pomocí mléka. 

4Nakonec přidejte orestovaného lososa, kterého pomocí vidličky nakrájejte na menší kousky.

Můžete podávat, dobrou chuť!