Od 23. 12. do 5. 1. máme zavřeno. Objednávkám se budeme věnovat po návratu.

Camembert v bochníku s brusinkami

Camembert v bochníku s brusinkami

počet osob
2

čas přípravy
10 min. příprava
20 min. pečení

obtížnost
jednoduché

druh jídla
Rychlovky

Potřebujeme

malý kulatý bochník chleba
1 větší hermelín (cca 250 g)
brusinková omáčka
trošku bílého vína
¼ ČL ROZMARÝNU
¼ ČL TYMIÁNU

Rozmarýn celý nakoupíte zde
Tymián nakoupíte zde

Postup přípravy

1Bochník vydlabejte tak, aby se do něho vešel hermelín. Celou vydlabanou díru potřete brusinkovou omáčkou. Vložte do ní hermelín, vrch nařízněte, přelijte troškou bílého vína a posypejte bylinkami.

2Zabalte do alobalu a pečte při 180 °C cca 20 minut.