Od 23. 12. do 5. 1. máme zavřeno. Objednávkám se budeme věnovat po návratu.

Kapr v paprikové mouce

Kapr v paprikové mouce

počet osob
4

čas přípravy
30 min. příprava

obtížnost
jednoduché

druh jídla
Ryby

Potřebujeme

špetka koření HARISSA
sůl
4 PL SLOVENSKÉ LAHŮDKOVÉ PAPRIKY
1 PL GRANULOVANÉHO ČESNEKU
4 PL hladké mouky
1 PL DRCENÉHO KMÍNU
1 kg naporcovaného kapra (bez kůže)

Harissa nakoupíte zde
Paprika slovenská lahůdková nakoupíte zde
Česnek granulovaný nakoupíte zde
Kmín český drcený nakoupíte zde

Postup přípravy

1Jednotlivé kousky kapra osolte a okořeňte směsí HARISSA. 

2Vytvořte paprikovou mouku tak, že smícháte dohromady PAPRIKU, ČESNEK, KMÍN a mouku.  

3Kousky kapra obalte v paprikové mouce. 

4Smažte na rozpáleném oleji. Po půl minutě lehce ztlumte. Po zčervenání otočte. Smažte ze všech stran.

Podávejte s čerstvým chlebem.