Kořeněné kešu oříšky
Potřebujeme
150 g přírodních kešu oříšků
1 lžíce slunečnicového oleje
1 lžička tekutého medu
1 lžička soli
1 lžička Garam Masaly
1 lžička sladké papriky
špetka cayenského chilli (nemusí být)
Garam masala nakoupíte zde
Chilli cayenské nakoupíte zde
Paprika slovenská lahůdková nakoupíte zde
Postup přípravy
1Troubu předehřejte na 170°C.
2Smíchejte olej, med, koření a pečlivě promíchejte v kompaktní pastu. Tou poté obalte oříšky.
3Pečte 15 - 20 minut, dokud nezezlátnou, občas je během pečení na plechu promíchejte.
Před jídlem je nechte úplně vychladnout. Uchovávejte je ve vzduchotěsné dóze, aby neztratily svou křupavost.
