Mašličky s hráškem ve smetanovo-bylinkové omáčce
Potřebujeme
100 g suchých těstovin mašliček
70 g mraženého cukrového hrášku
80 ml smetany ke šlehání
1 ČL másla
1 ČL DĚTSKÉ BYLINKY ELIŠKA
2 lžíce kostiček uvařeného krůtího masa
Postup přípravy
1Těstoviny uvařte podle návodu do měkka.
2V pánvi na lžičce másla krátce orestujte hrášek, zalijte smetanou a přidejte DĚTSKÉ BYLINKY ELIŠKA
3Nechte 5 minut mírně vařit bez pokličky tak, aby se smetana zredukovala a měla krémovou konzistenci.
4Promíchejte s těstovinami a kostičkami uvařeného krůtího masa. Měkké uvařené krůtí maso snadno získáte tak, když děláte vývar. Nejlépe v pomalém hrnci.
