Pomazánka s kozím sýrem a GOROLSKOU SMĚSÍ
Tato jednoduchá a chutná pomazánka s kozím sýrem a GOROLSKOU SMĚSÍ je ideální volbou pro každou příležitost. Vyznačuje se jemnou, ale výraznou chutí kozího sýru, která skvěle ladí s kořením. Pomazánka výborně doplní čerstvé pečivo nebo zeleninové plátky.
Potřebujeme
100 g čerstvého kozího sýra
100 g žervé
1 ČL GOROLSKÉ SMĚSÍ
1 PL smetany na vaření nebo na šlehání
Postup přípravy
1V misce smíchejte kozí sýr, žervé, smetanu a GOROLSKOU SMĚS. Důkladně promíchejte, aby se všechny ingredience spojily a koření rovnoměrně rozprostřelo.
2Pomazánku nechte v lednici odležet alespoň 2 hodiny, ideálně přes noc, aby se chuť koření rozvinula a pomazánka získala výraznější chuť.
