Od 23. 12. do 5. 1. máme zavřeno. Objednávkám se budeme věnovat po návratu.

Salát s kachním masem a granátovým jablkem

Salát s kachním masem a granátovým jablkem

počet osob
2

čas přípravy
60 min. příprava

obtížnost
jednoduché

druh jídla
Drůbež

Potřebujeme

půl hlávky ledového salátu
1 granátové jablko
1 avokádo
3 rajčata
2 pečená kachní prsa (kuřecí prsa)
sůl
hoblinky parmezánu

Na dresing
7 PL olivového oleje
6 PL pomerančové šťávy
koření Francouzské bylinky

Francouzské bylinky nakoupíte zde
Řecké bylinky nakoupíte zde

Postup přípravy

1Nejprve si salát očistíte, osušíte a natrháte na kousky.

2Dále přidáte nakrájené avokádo, rajčata a granátové jablko.

3Pečená kachní (kuřecí) prsa natrháte na malé kousky a přimícháte do salátu. Recept na pečenou kachnu najdete TADY.

4Salát dochutíte hoblinkami parmezánu a dresingem (olivový olej, pomerančová šťáva, Francouzské bylinky).

Přejeme vám dobrou chuť!