Tortilly s tuňákem
Potřebujeme
2 tortilly
1 PL másla
1/2 červené cibule nebo 1 šalotka
1 velké rajče
3 PL kukuřice z konzervy
3 PL červených fazolí z konzervy
1/2 konzervy tuňáka (90 g)
PEPŘ ČERNÝ MLETÝ
1/2 ČL KMÍNU ŘÍMSKÉHO MLETÉHO
sůl
1 PL majonézy
2 PL zakysané smetany
Pepř černý mletý nakoupíte zde
Kmín římský mletý nakoupíte zde
Postup přípravy
1Na másle orestujte cibuli (nebo šalotku). Poté přidejte na kostičky nakrájené rajče, chvilku restujte, přidejte kukuřici, fazole a tuňáka. Osolte, přidejte koření a restujte do zhoustnutí (cca 5 minut).
2Tortillu dejte na horkou pánev a nechte minutku z obou stran prohřát.
3Na tortilly dejte majonézu smíchanou se zakysanou smetanou a rozetřete. Poté na ně rovnoměrně rozprostřete hotovou směs, zabalte je a podávejte.
