Nastavení
Paprika a česnek v klasické maďarské sestavě. Směs, která dá domácím klobásám temperament a vůni trhu v Budapešti.
Paprika, cibule, česnek a majoránka pro guláše, perkelt i polévky. Plná, mírně pikantní a autentická chuť Maďarska na talíři.
Vůně tažínů a trhů Marrákeše. Směs, která rozzáří kuskus, bulgur, rýži i maso a vnese do kuchyně sladko-kořeněné teplo severní Afriky.
Směs pro domácí klobásky s vůní udírny. Navodí atmosféru zabíjačky, ať jsi kdekoli – tradice, která chutná každému u stolu.
Směs pro dokonalé okurky, čalamádu i houby. Stačí lžíce na tři litry vody a máš hotový základ pro lák. Tradiční chuť, která se vždy povede.
Pepř s pomerančem, zázvorem a kurkumou – osvěžující směs, co probudí maso, zeleninu i salát. Vůně léta, která zahřeje po celý rok.
Aromatická směs pro jídla z Blízkého i Středního východu. Kofty, šašliky, tandoori i tažíny – s ní vykouzlíš Orient přímo v hrnci.
Španělské slunce v kořence. Přidej do paelly, rizota, kuskusu či bulguru a v kuchyni začne pravá fiesta. Ole!
Ostřejší směs s chilli a pepřem pro sýry, které mají mít grády. Hermelín, balkán i halloumi – nalož, ogriluj a zamiluj si tu sílu.
Jemná, voňavá a elegantní. Bylinky a špetka koření, které promění každý sýr v delikatesu – ideální na gril, do trouby i k pečivu.
Pepř, jalovec, hřebíček a skořice – směs, která z paštiky nebo sekané udělá lahůdku hodnou mistra řezníka.
Směs černého, bílého, zeleného a červeného pepře. Jediným otočením ochutíš vše od polévky po steak – stylově a s vůní dálav.
Nacházíte se na straně 4 z 7.