Těstoviny, Strana 6
Výpis článků
Červená parmice z Jadranu na růžovém víně, Hráškovém pepři s tagliatelle s citronovou omáčkou a mandlemi
počet osob4 čas přípravy10 min. příprava30 min. pečení15 min. vaření těstovin obtížnoststřední druh jídlaRyby Potřebujeme 4 červené parmice nebo jiné mořské ryby 1 ČL ...
Borůvkové pirohy
počet osob4 čas přípravy30 min. příprava obtížnoststřední druh jídla Potřebujeme 500 g polohrubé mouky 1 vejce sůl 100 ml vody Náplň čerstvé nebo mražené borůvky kru...
Boloňské špagety original
počet osob4 čas přípravy10 min. příprava40 minut vaření obtížnostjednoduché druh jídlaHovězí Potřebujeme 1/2 kg mletého hovězího masa 1 větší cibule 3 střední mrkve 3 ...
