Nastavení
Jalovec, houby a bylinky v dokonalé rovnováze. Směs, která promění guláš, ragú i pečeni v kulinářský zážitek s vůní lesa.
Kombinace černého, bílého, zeleného i červeného pepře s chilli. Elegantní směs pro steaky, burgery i omáčky, které si zaslouží potlesk.
Poctivá směs koření a bylinek vytvořená s řezníky z PD Brezina. Dokonalá na žebra, kolena, sekanou i trhané maso – chuť řemesla a tradice.
Francouzská směs s majoránkou, která rozzáří každé jídlo. Miluje těstoviny, brambory, saláty i maso – oceněná Chuť jižní Moravy.
Vůně levandule a bylinek přímo z Provence. Směs, která promění zeleninu, salát i rybu v jídlo s nádechem francouzského léta.
Indická směs, která z obyčejných surovin vytvoří jídlo plné vůně a tepla. Skvělá do rýže, polévek, luštěnin i k masu – s ní se přeneseš až do Indie.
Česnek a pepř – dokonalá dvojka pro každé jídlo. Skvělý na gril, pánev i do trouby. Dodá říz steakům, rybám i zelenině. Univerzální, nepostradatelný.
Kurkuma, skořice, zázvor a kardamom s dotekem vanilky a levandule. Směs pro lahodné zlaté mléko, které zahřeje tělo i duši.
Voňavá směs bylinek a sušených jablek s chutí hor. Skvělá do pomazánek, na sýr, rybu i kuře – přenese tě přímo na salaš.
Silná, aromatická směs pro steaky, křidélka i celé pečínky. Dá masu barvu, šťavnatost a vůni, kvůli které se griluje o chvíli déle.
Tradiční směs pro poctivý guláš, segedín i omáčky. Vyvážená kombinace chutí, která povýší každé jídlo na opravdovou klasiku.
Les v každém hrnci. Směs, která promění guláš, polévku i omáčku v houbové potěšení. I bez houbařské výpravy bude jídlo vonět po lese.
Nacházíte se na straně 2 z 7.