Nastavení
Jemný zelený hrášek, pikantní pepř a voňavé bylinky. Originální směs pro ryby, zeleninu i polévky, která tě překvapí svou jemností.
Vůně skořice, kardamomu a hřebíčku jako z kavárny. Směs s Kamu na horké i ledové chai, skvělá i k dezertům. Kouzlo, které si vychutnáš kdykoli doma.
Jedna z nejpálivějších směsí. Tři druhy pepře a špetka chilli dodají steakům dravost, omáčkám sílu a dipům ostrý charakter.
Aromatická směs pro dhál, tikka masalu i vindaloo. Skvěle funguje se zeleninou, luštěninami i masem – Indii naservíruješ během chvilky.
Cesta k dolce vita. Přidej do těstovin, risotta, na pizzu či zeleninu a máš na stole vůni prázdnin u moře.
Čínský typ kari vonící po skořici a zázvoru. Plná chuť do polévek, omáček, zeleniny, masa i rýže – koření, se kterým šetřit nebudeš.
Svěžejší a ostřejší. Méně kurkumy, více chilli. Nejlépe v omáčkách, k masu, zelenině i rýži. Pro milovníky pikantních chutí.
Směs, která má maso v malíku. Kolena, žebra, výpečky i trhaná krkovice budou šťavnaté, voňavé a dokonale dochucené – v troubě i na grilu.
Citronová kůra, bazalka a rozmarýn podtrhnou chuť ryb – od pstruha po mořského vlka. Skvělé i na králíka či krocana.
Skořice, bílý pepř, hřebíček, badyán a fenykl. Ikona čínské a vietnamské kuchyně pro kachnu, kuře, tofu i rýži – i perníčku dá geniální twist.
Citronová kůra a tráva s pepřem rozzáří ryby, mořské plody i maso. Skvělé na grilu i pánvi, výborné do salátu. Přidej šťávu z citronu a máš léto na talíři.
Bylinky s fenyklem, anýzem a bobkem rozzáří čočku, hrách, fazole i cizrnu. Skvělé i k jáhlům, bulguru či tarhoni. Jemné, přátelské k dětem.
Nacházíte se na straně 3 z 7.