Bažantí vývar
Potřebujeme
1 celého bažanta
3 mrkve
1 petržel
kousek celeru
1 malá cibule
5 kuliček nového koření
5 kuliček černého pepře
2 kuličky jalovce
2 bobkové listy
1 ČL libečku
Bobkový list celý nakoupíte zde
Jalovec celý nakoupíte zde
Nové koření celé nakoupíte zde
Pepř černý celý nakoupíte zde
Libeček nakoupíte zde
Postup přípravy
1Maso vložte do hrnce, zalejte vodou a přiveďte k varu, dokud se nezačne vytvářet pěna.
2Všechnu vodu vylejte, opláchněte hrnec, maso a znova zalejte vodou.
3Zeleninu i s kořením restujte v pánvi na kapce slunečnicového oleje, dokud zelenina nezezlátne. Pak ji přidejte do hrnce s bažantem a pomalu vařte.Vodu průběžně dolévejte.
4Když je maso měkké, vývar zceďte uvařte těstoviny které máte radi a podávejte s vývarem, masem a zeleninou.
Bažantí vývar je skvělá delikatesa, ale i lék při chřipce a nachlazení.
Líbí se vám náš recept? Vyzkoušejte ho. Líbí se vám náš program "VAŘTE PODLE KOŘENÍ"? Vyzkoušejte ho. Nemáte doma ještě naše koření? Pozorně si náš ESHOP projděte a objednejte si ho. Jste s námi spokojeni? Dejte nám to vědět. Nevíte jak? Napište nám nebo jen naše recepty "SDÍLEJTE". Děkujeme.
