Slavíme nový web – dárek čeká na tebe! Kód NOVYWEB = 12 % sleva na vše.

Grilovaný krůtí steak na pomerančovém pepři

Grilovaný krůtí steak na pomerančovém pepři

počet osob
4

čas přípravy
5 min. příprava
10 min. grilování

obtížnost
jednoduché

druh jídla
Steaky

Potřebujeme

4 krůtí steaky (nejlépe prsa)
olivový a slunečnicový olej
koření ORANGE PEPPER
máslo
sůl

Orange Pepper nakoupíte zde

Postup přípravy

1Steaky potřete slunečnicovým olejem, položte na horký gril a po několika minutách je otočte.

2V pánvi nebo ohnivzdorné misce rozpusťte máslo, přidejte koření a maso tam přendejte.

3Steaky nechte ještě pár minut v teplém grilu v máslové lázni s kořením odpočinout.

4Servírujte teplé. Přímo na talířích steaky posolte, přelijte máslem s kořením a zakápněte olivovým olejem.

Osvědčený francouzský způsob úpravy masa, ryb i zeleniny. Žádné marinování, připečené koření a kapající olej. Upraví tepelně surovinu, pak dochutí kořením a zjemní máslem nebo Ghí. Jednodušeji už to nejde a výsledek je nezapomenutelný.