Od 23. 12. do 5. 1. máme zavřeno. Objednávkám se budeme věnovat po návratu.

Grilovaný steak z krkovice na česnekovém pepři

Grilovaný steak z krkovice na česnekovém pepři

počet osob
4

čas přípravy
5 min. příprava
10 min. grilování
5 min. odpočívaní masa

obtížnost
jednoduché

druh jídla
Steaky

Potřebujeme

4 steaky z krkovice
olivový a slunečnicový olej
koření GARLIC PEPPER
máslo
sůl

Garlic Pepper nakoupíte zde

Postup přípravy

1Steaky potřete slunečnicovým olejem, položte na horký gril a po několika minutách steaky otočte.

2V pánvi nebo ohnivzdorné misce rozpusťte máslo a přidejte koření a maso tam přendejte.

3Krkovici nechte ještě pár minut v teplém grilu v máslové lázni s kořením odpočinout.

4Servírujte teplé a přímo na talířích steaky posolte, přelijte máslem s kořením a zakápněte olivovým olejem.

Osvědčený francouzský způsob úpravy masa, ryb i zeleniny. Žádné marinování, připečené koření a kapající olej. Upraví tepelně surovinu, pak dochutí kořením a zjemní máslem nebo Ghí. Jednodušeji už to nejde a výsledek je nezapomenutelný.