Slavíme nový web – dárek čeká na tebe! Kód NOVYWEB = 12 % sleva na vše.

Hovězí rib eye steak

Hovězí rib eye steak

počet osob
4

čas přípravy
5 min. příprava
10 minut grilování
5 minut odpočívaní masa

obtížnost
jednoduché

druh jídla
Steaky

Potřebujeme

4 rib eye steaky
olivový a slunečnicový olej
koření ENGLISH PEPPER
máslo
sůl

English Pepper nakoupíte zde

Postup přípravy

1Steaky potřete slunečnicovým olejem, položte na horký gril a po několika minutách steaky otočte.

2V pánvi nebo ohnivzdorné misce rozpusťte máslo a přidejte koření a maso tam přendejte.

3Rib eye steaky nechte ještě pár minut v teplém grilu v máslové lázni s kořením odpočinout.

4Servírujte teplé a přímo na talířích. Steaky posolte, přelejte máslem s kořením a zakápněte olivovým olejem.

Osvědčený francouzský způsob úpravy masa, ryb i zeleniny. Žádné marinování, připečené koření a kapající olej. Upraví tepelně surovinu, pak dochutí kořením a zjemní máslem nebo Ghí. Jednodušeji už to nejde a výsledek je nezapomenutelný.