Od 23. 12. do 5. 1. máme zavřeno. Objednávkám se budeme věnovat po návratu.

Italská bageta

 Italská bageta

počet osob
4

čas přípravy
5 min. příprava

obtížnost
jednoduché

druh jídla
Rychlovky

Potřebujeme

4 francouzské bagety nebo ciabatty
1 šálek sicilské zeleninové směsi caponata catanese (recept najdete v naší kuchařce)
2 šálky rukoly
100 g sýra (dobře poslouží cheddar, provolone, mozzarella nebo nějaký jiný italský sýr, můžete použít i dva druhy)
200 g italského salámu (můžete použít i dva druhy)
čerstvá bazalka
olivový olej

Postup přípravy

1Bagetu vodorovně rozpulte.

2Na spodní část bagety navrstvěte caponatu, následně rukolu, sýr, salám a bazalku.

3Horní část bagety pokapejte trochou olivového oleje a přiklopte na spodní část.