Od 23. 12. do 5. 1. máme zavřeno. Objednávkám se budeme věnovat po návratu.

Telecí Cordon Bleu

 Telecí Cordon Bleu

počet osob
4

čas přípravy
35 min. příprava

obtížnost
jednoduché

druh jídla
Hovězí

Potřebujeme

4 plátky telecích řízků
100 g tvrdého sýra
100 g šunky
100 g hladké mouky
3 vejce
špetka koření GARLIC PEPPER
sůl
strouhanka na obalení
Ghí nebo olej na smažení

Garlic Pepper nakoupíte zde

Postup přípravy

1Řízky naklepejte, osolte a okořeňte GARLIC PEPPEREM.

2Na každý řízek položte plátek šunky a sýra a přeložte napůl. Okraje masa k sobě přišpendlete pomocí párátek a obalte v hladké mouce, rozšlehaném vejci a strouhance.

3V rozpálené pánvi na Ghí nebo oleji smažte na středním plameni z obou stran dozlatova.

TIP: Podávejte se šťouchanými brambory se slaninou a cibulkou.