Slavíme nový web – dárek čeká na tebe! Kód NOVYWEB = 12 % sleva na vše.

Zeleninové karbanátky

Zeleninové karbanátky

počet osob
2

čas přípravy
20 min. příprava
10 min. Pečení

obtížnost
jednoduché

druh jídla
Bez masa

Potřebujeme

Karbanátky
125 g brokolice
125 g žampionů
125 g mrkve
125 g kukuřice
2 stroužky česneku
2 vajíčka
kukuřičná strouhanka
VEGOŠ
KARI ASIA
sůl, pepř

Dip
půl kelímku jogurtu
půl kelímku zakysané smetany
kapka citronové šťávy
sůl
česnek
ŘECKÉ BYLINKY
3 PL řeřichy

Kari Asia nakoupíte zde
Pepř černý mletý nakoupíte zde
Česnek granulovaný nakoupíte zde
Česnek mletý nakoupíte zde
Vegoš nakoupíte zde

Postup přípravy

Karbanátky

1Zeleninu a žampiony nakrájejte na kostičky stejné velikosti.

2Vše krátce povařte v páře. Pokud máte doma rýžovar, tak vám skvěle pomůže.

3Do poloměkké zeleniny přidejte vajíčka, Kari Asia, Vegoše, sůl a pepř a česnek. Vše promíchejte. Následně přidejte strouhanku tak aby vám vznikla hmota, z které půjdou vytvarovat placičky.

4Vytvarované placičky můžete upéct na pánvičce, v troubě nebo v horkovzdušné fritéze.

Dip

1Smíchejte jogurt se zakysanou smetanou.

2Přidejte trochu citronové šťávy. 

3Na jemno nasekejte řeřichu a přidejte ji společně s Řeckými bylinkami. Dip dochuťte solí podle chuti.