Bílou fazolovou polévku mám spojenou s dětstvím. Dělala ji babička a já jsem si ji časem přizpůsobila. Je jemná, hustá a sytá. Jedinečnou chuť jí také dodají velké bílé fazole. Jso...
Bez masa, Strana 29
Výpis článků
počet osob4 čas přípravy20 min. příprava1 hodina Odležení těsta1 hodina Pečení obtížnostjednoduché druh jídlaBez masa Potřebujeme Korpus: 175 g žitné mouky 100 g stude...
počet osob4 čas přípravy30 min. příprava obtížnostjednoduché druh jídlaSladká jídla Potřebujeme Lívanečky: 270 g batátového pyré (přibližně 300 g uvařených batátů rozm...
počet osob4 čas přípravy30 min. příprava8 minut Smažení obtížnostjednoduché druh jídlaSnídaně & Svačinky Potřebujeme Guacamole 8 vajec sůl PEPŘ BAREVNÝ DO MLÝNKU...
Tradiční jídlo blízkého východu, které je oblíbené po celém světě. Inspirovala jsem se a vytvořila jeho bezmasou verzi, kdy základ tvoří tofu. Kebab je vždy založený na výrazných c...
počet osob4 čas přípravy15 min. příprava obtížnostjednoduché druh jídlaRychlovky Potřebujeme 500 g nudlí udon Na omáčku: 1 PL sójové omáčky 1 PL sezamového oleje 1 PL...
