Zavařování, skleničkování, Strana 4
Výpis článků
čas přípravy15 min. příprava obtížnostjednoduché druh jídlaZákladní recepty Potřebujeme 200 g cukru krupice 180 ml 33% smetany ke šlehání Postup přípravy 1Do ...
čas přípravy60 min. příprava15 min sterilování obtížnostjednoduché druh jídlaZavařování, skleničkování Potřebujeme 5 kg okurek 24 koleček cibule 24 koleček mrkve 24 sní...
počet osob6 čas přípravy45 min. příprava30 min restování obtížnoststřední druh jídlaTipy na dárky (nevánoční) Potřebujeme 500 g červené cibule 3 PL másla 40 g třtinové...
počet osob8 čas přípravy35 min. příprava obtížnostjednoduché druh jídlaZavařování, skleničkování Potřebujeme 2 PL oleje 3 stroužky česneku 2 cibule nakrájené nadrobno ...
počet osob6 čas přípravy40 min. příprava obtížnostjednoduché druh jídlaZavařování, skleničkování Potřebujeme 1,3 kg broskví (pro výraznější chuť můžete kombinovat klas...
čas přípravy35 min. příprava12 hod. macerování obtížnostjednoduché druh jídlaZavařování, skleničkování Potřebujeme 1 a 1/2 kg borůvek 1 l vroucí vody 500 g cukru šťáva ...
počet osob4 čas přípravy10 min. příprava120 minut vaření obtížnostjednoduché druh jídlaVývary Potřebujeme 1 celého bažanta 3 mrkve 1 petržel kousek celeru 1 malá cibul...
