Klasická kuchyně, Strana 11
Výpis článků
počet osob4 čas přípravy10 min. příprava90 min. vaření obtížnoststřední druh jídlaZvěřina Potřebujeme 1 kg jeleního masa (nejlépe krk nebo kýta) 3 cibule 2 kořeny petr...
počet osob4 čas přípravy25 min. příprava120 min. pečení15 min. odpočívání masa obtížnoststřední druh jídlaZvěřina Potřebujeme 1 kg jelení kýty 6 větších cibulí 2 PL p...
počet osob6 čas přípravy10 min. příprava120 min. vaření guláše obtížnoststřední druh jídlaZvěřina Potřebujeme 1,5 kg masa z jelena (krk, plec, kýta) 4 velké cibule 2 ...
čas přípravy20 min. příprava150 min. vaření vývaru30 min. vaření halušek obtížnostjednoduché druh jídlaVývary Potřebujeme Vývar: cca 1,5 kg jehněčích žeber, krku nebo p...
počet osob4 čas přípravy20 min. příprava400 min. odležení masa obtížnoststřední druh jídlaPečínky Potřebujeme 1 kg jehněčí kýty 1 palička česneku nebo lžíce sušeného 1...
počet osob4 čas přípravy10 min. příprava40 min. vaření obtížnostjednoduché druh jídlaČesko Potřebujeme 1 kg vepřových nebo hovězích jater 3 větší cibule 1 PL sádla sol...
počet osob4 čas přípravy55 min. příprava obtížnostjednoduché druh jídla Potřebujeme 1 hrneček směsi luštěnin (různé druhy fazolí, hrách, čočka, cizrna, ...) 3 středně ...
počet osob6 čas přípravy10 min. příprava150 min. vaření obtížnostjednoduché druh jídlaVývary Potřebujeme cca 1 kg hovězích žeber, krku nebo polévkové směsi 3 mrkve 1 ...
počet osob4 čas přípravy150 min. příprava120 minut vaření vývaru30 minut vaření knedlíčk obtížnostjednoduché druh jídlaVývary Potřebujeme Zhruba 1 kg hovězích žeber, k...
počet osob4 čas přípravy15 min. příprava120 min. vaření20 min. vaření rýže obtížnoststřední druh jídlaČesko Potřebujeme 1 kg hovězího masa (přední nebo krk) 2 větší ci...
