Bez masa, Strana 3
Výpis článků
počet osob3 čas přípravy10 min. příprava obtížnostjednoduché druh jídlaSaláty Potřebujeme Na salát: 5 šálků zelených jablek nakrájených na 2cm kousky 1/2 šálku řapíkat...
počet osob12 čas přípravy1 min. příprava20 minut Pečení obtížnostjednoduché druh jídlaVelikonoce Potřebujeme Těsto: 3 vejce 150 g másla 120 g moučkového curku 250 g hl...
Chuť hustého smetanového segedínu si můžete dopřát i bez masa. Když sojové kostky ochutíte podle našeho návodu, můžete jídlo servírovat i těm, kteří si segedín "bez čunika" neumějí...
Inspirace ze Slovenska. Paprikáš je jídlo, které se obvykle připravuje z masa. Jde to ale i bez něj. Tentokrát je v hlavní roli sojové maso, které je v kombinaci s paprikovou omáčk...
Poctivou autentickou paellu jsem poprvé ochutnala v Barceloně. Paella má mnoho verzí. S masem, s mořskými plody nebo jen se zeleninou. Je vůbec možné tuto chuť zažít i doma? Ano! K...
A zase tu máme jako základ receptu upečený lilek. Tentokrát je v kuličkách zkombinovaný s tempehem. S domácí hustou rajčatovou omáčkou hřejivá kombinace. Jako přílohu jsem zvolila ...
Jídlo známe pod pojmem "kari" je nekonečný prostor pro pestré ingredience. Základ vždy tvoří omáčka se zeleninou, kterou můžete doplnit o bílkovinu. V asijských restauracích se běž...
Když potřebuji připravit rychlou tradiční gulášovku dětem, dávám do ní bio mleté hovězí maso. Jak ji podobným způsobem udělat bez masa? Sáhněte po sojovém granulátu, který do polév...
Téma "vege burger" by vydalo na celý samostatný článek. Co dát do burgeru místo mletého masa, aby to bylo to ono? Kouzlo je v kombinaci více ingrediencí a v koření. V tomto receptu...
Boloňskou omáčku bez masa můžete připravit různými způsoby. Některé jsou však nevýrazné a příliš zeleninové. Když zapojíte fialové fazole Adzuki, velmi se přiblížíte tradičnímu poj...
