Česko, Strana 12
Výpis článků
počet osob4 čas přípravy10 min. příprava40 min. vaření obtížnostjednoduché druh jídlaČesko Potřebujeme 1 kg vepřových nebo hovězích jater 3 větší cibule 1 PL sádla sol...
počet osob4 čas přípravy260 min. příprava20 min. nádivka4 hod. pečení masa obtížnoststřední druh jídlaDrůbež Potřebujeme 1 celé kuře 400 g drůbežích jater 2 vejce 2 ci...
počet osob4 čas přípravy5 min. příprava40 minut vaření obtížnostjednoduché druh jídlaČesko Potřebujeme 1 hrnek žlutého hrachu (nejlépe přes noc namočený) 1 větší cibul...
počet osob4 čas přípravy150 min. příprava120 minut vaření vývaru30 minut vaření knedlíčk obtížnostjednoduché druh jídlaVývary Potřebujeme Zhruba 1 kg hovězích žeber, k...
počet osob4 čas přípravy15 min. příprava120 min. vaření20 min. vaření rýže obtížnoststřední druh jídlaČesko Potřebujeme 1 kg hovězího masa (přední nebo krk) 2 větší ci...
počet osob4 čas přípravy10 min. příprava60 minut pečení obtížnostjednoduché druh jídlaHovězí Potřebujeme 1 kg hovězího masa 2 větší cibule 1 ČL koření ŠŤAVNATÁ ROŠTĚN...
počet osob4 čas přípravy10 min. příprava20 pečení obtížnostjednoduché druh jídlaMletá masa Potřebujeme Na holandský řízek: 700g mletého masa (nejlépe mix hovězího a ve...
počet osob4 čas přípravy30 min. příprava30 vaření obtížnostjednoduché druh jídlaPolévky Potřebujeme 3 párky 1 cibule 3 brambory 1 PL sádla 2 PL hladké mouky 1 PL PAPRI...
Když jsem kdysi dávno objevila tento způsob přípravy čerstvého zelí, už jsem ho nedělala jinak...Zelí má díky pečení v troubě šmrnc. Ve spojení s kvalitními fleky nemá chybu. V tom...
počet osob6 čas přípravy15 min. příprava60 min. vaření obtížnoststřední druh jídlaGuláše Potřebujeme 1 kg vepřové plece 4 větší cibule kousek slaniny 2 PL sádla 1 dcl ...
