Od 23. 12. do 5. 1. máme zavřeno. Objednávkám se budeme věnovat po návratu.

Slovenská kuchyně, Strana 5

Výpis článků

Krůtí vývar s krupicovými noky a petrželí

počet osob6 čas přípravy5 min. příprava120 vaření vývaru obtížnoststřední druh jídlaVývary Potřebujeme VÝVAR krůtí polévková směs nebo 2 krůtí krky a 2 krůtí křídla 3 ...

Krkovice tažená v alobalu s hlávkovým zelím a domácím kmínovým knedlíkem

počet osob6 čas přípravy20 min. příprava3 hod. pečení masa45 min. vaření zelí obtížnoststřední druh jídlaKlasická kuchyně Potřebujeme cca 1,5 kg krkovice vcelku 1 PL s...

Krémová česneková polévka s medvědím česnekem

počet osob5 čas přípravy10 min. příprava10 min. vaření obtížnostjednoduché druh jídlaPolévky Potřebujeme Polévka: 750 ml vývaru 750 ml smetany na vaření čerstvý medvěd...

Kořením přírodně barvená velikonoční vajíčka

počet osob1 čas přípravy60 min. příprava8 hod. barvení obtížnostjednoduché druh jídlaVelikonoce Potřebujeme bílá vajíčka 1 l vody na každou barvu 2 lžíce octa na každo...

Karbanátky s bramborovou kaší

počet osob4 čas přípravy15 min. příprava10 minut smažení obtížnostjednoduché druh jídlaČesko Potřebujeme 500g dobrého mletého hovězího masa 500g dobrého mletého vepřov...

Kapustový prívarok

počet osob4 čas přípravy10 min. příprava30 min. vaření obtížnostjednoduché druh jídlaSlovenská kuchyně Potřebujeme 1 střední kapusta kousek slaniny 1 ks cibule sádlo 2...

Kachna s červeným zelím a domacími lokšemi

počet osob4 čas přípravy20 min. příprava120 minut pečení obtížnoststřední druh jídlaSlovenská kuchyně Potřebujeme 1 celá kachna 2 cibule 2 ČL DRCENÉHO KMÍNU 1ČL FARMÁŘ...

Jehněčí vývar s masem a haluškami

čas přípravy20 min. příprava150 min. vaření vývaru30 min. vaření halušek obtížnostjednoduché druh jídlaVývary Potřebujeme Vývar: cca 1,5 kg jehněčích žeber, krku nebo p...

Jehněčí kýta na zelenině

počet osob6 čas přípravy10 min. příprava150 min pečení masa obtížnostjednoduché druh jídlaPečínky Potřebujeme jehněčí kýta i s kostí kořenová zelenina pod svíčkovou 2 ...

Jehněčí guláš

počet osob6 čas přípravy10 min. příprava120 minut vaření guláše obtížnoststřední druh jídlaDavídkovy speciality Potřebujeme 1,5 kg jehněčího masa (plec nebo kýta) 4 ve...

Ovládací prvky výpisu

70 položek celkem