Luštěniny, Strana 5
Výpis článků
počet osob4 čas přípravy10 min. příprava45 vaření obtížnostjednoduché druh jídlaKlasická kuchyně Potřebujeme 1 středně velký hrnek zelené nebo velkozrnné čočky (cca 35...
počet osob5 čas přípravy35 min. příprava obtížnost0 druh jídlaÁjurvédská kuchyně Potřebujeme 1 PL čerstvě nastrouhaného zázvoru 2 ČL kurkumy 1 ČL římského kmínu špetka...
počet osob4 čas přípravy40 min. příprava obtížnostjednoduché druh jídlaMexico Potřebujeme rostlinný olej 200 g mrkve 100 g celeru 120 g červené cibule 120 g červenýc...
počet osob4 čas přípravy10 min. příprava90 min. vaření obtížnoststřední druh jídlaDavídkovy speciality Potřebujeme 1 kg hovězího krku nebo hrudi 2 cibule 8 rajčat 2 hr...
počet osob4 čas přípravy15 min. příprava obtížnostjednoduché druh jídlaLuštěniny Potřebujeme 400 g červené čočky 200 ml kokosové smetany 2 ČL koření KARI THAJSKO 1/2 Č...
počet osob4 čas přípravy10 min. příprava10 min. příprava burrit10 min. zapékání burrit obtížnoststřední druh jídlaDavídkovy speciality Potřebujeme cca 1/2 kg hovězí ro...
Bílou fazolovou polévku mám spojenou s dětstvím. Dělala ji babička a já jsem si ji časem přizpůsobila. Je jemná, hustá a sytá. Jedinečnou chuť jí také dodají velké bílé fazole. Jso...
počet osob4 čas přípravy5 min. příprava30 min. vaření polévky obtížnostjednoduché druh jídlaVaříme dětem Potřebujeme 2 hrnky hnědé čočky 2 oříšky másla 1 PL švestkovýc...
Tradiční jídlo blízkého východu, které je oblíbené po celém světě. Inspirovala jsem se a vytvořila jeho bezmasou verzi, kdy základ tvoří tofu. Kebab je vždy založený na výrazných c...
