Bez masa, Strana 22
Výpis článků
čas přípravy40 min. příprava20 min. sterilování obtížnostjednoduché druh jídlaZavařování, skleničkování Potřebujeme 5 kg hrušek (oloupaných a zbavených jádřinců) 1 a ½ ...
počet osob4 čas přípravy55 min. příprava obtížnostjednoduché druh jídla Potřebujeme 1 hrneček směsi luštěnin (různé druhy fazolí, hrách, čočka, cizrna, ...) 3 středně ...
počet osob4 čas přípravy30 min. příprava obtížnostjednoduché druh jídlaHoubová jídla Potřebujeme 300 g rýže na rizoto 2 lžícer másla 1 cibule 4 hřiby (nebo 50 g sušený...
počet osob4 čas přípravy20 min. příprava60 min. odležení55 min. pečení obtížnostjednoduché druh jídlaBez masa Potřebujeme Korpus: 175 g žitné mouky 100 g másla 1 vejce...
počet osob4 čas přípravy35 min. příprava obtížnostjednoduché druh jídlaPolévky Potřebujeme 1 střední cibule 1 kg zeleného hrášku (čerstvého nebo mraženého) 1 l zelenin...
Rizoto nebo v tomto případě spíše "risotto"? Vychází totiž z tradičního italského postupu, kdy se rýže postupně zalévá vývarem, až vznikne krémové risotto s pevnými zrnky rýže. Zkr...
počet osob4 čas přípravy10 min. příprava obtížnostjednoduché druh jídlaPomazánky Potřebujeme 200 g mraženého hrášku 100 g krémového sýra (Lučina, nebo Gervais) 10 líst...
čas přípravy20 min. příprava30 min. vaření obtížnostjednoduché druh jídlaPolévky Potřebujeme 1 brambora 2 cibule 500 g mraženého hrášku 30 g másla 1 PL zakysané smetany...
počet osob2 čas přípravy30 min. příprava obtížnostjednoduché druh jídlaHoubová jídla Potřebujeme 180 g rýže na rizoto (Arborio, Carnaroli, Vialone Nano) 100 ml dobrého...
počet osob4 čas přípravy15 min. příprava30 min. vaření obtížnostjednoduché druh jídlaHoubová jídla Potřebujeme 1,5 l zeleninového vývaru 350 g čerstvých lesních hub, n...
