Klasická kuchyně, Strana 2
Výpis článků
počet osob4 čas přípravy60 min. příprava90 minut kynutí20 - 30 minut pečení obtížnoststřední druh jídlaVelikonoce Potřebujeme 350 ml mléka 30 g čerstvých kvasnic 50 g...
počet osob6 čas přípravy50 min. příprava1,5 hod. kynutí těsta30 min. pečení obtížnoststřední druh jídlaVegan Potřebujeme Těsto: 250 g rostlinného mléka lžíce rumu 70 ...
počet osob10 čas přípravy90 min. příprava obtížnostjednoduché druh jídlaVegan Potřebujeme 1 velká cibule 4 stroužky česneku olej 6 velkých brambor 500 g kysaného zelí ...
počet osob5 čas přípravy10 min. příprava400 min. pomalé pečení obtížnostjednoduché druh jídlaDavídkovy speciality Potřebujeme 1 kg hovězí plece 1 PL směsi TRHANÁ &...
počet osob6 čas přípravy15 min. příprava150 minut pečení obtížnoststřední druh jídlaČesko Potřebujeme 1,5 kg hovězí zadní 2 balíčky mražené zeleninové směsi pod svíčko...
počet osob4 čas přípravy30 min. příprava90 min. pečení40 min. vaření zelí obtížnoststřední druh jídlaČesko Potřebujeme Sekaná: cca 1 kg mletého vepřového masa z plece ...
počet osob12 čas přípravy20 min. příprava60 - 90 min. pečení obtížnostjednoduché druh jídlaDezerty Potřebujeme 300 g cukru krupice 4 vejce 120 g másla 300 ml mléka 450...
Lívance jsou jedním z klenotů české kuchyně. Zde je jeden skvělý a vyzkoušený recept s podmáslím. počet osob4 čas přípravy5 min. příprava15 min. smažení obtížnostjednodu...
počet osob4 čas přípravy15 min. příprava30 minut Pečení obtížnostjednoduché druh jídlaČesko Potřebujeme 10 rohlíků 750 ml mléka 2 - 3 jablka (záleží, jak jsou velká) 1...
počet osob3 čas přípravy170 min. příprava2 hod. kynutí20 min. pečení obtížnoststřední druh jídla Potřebujeme Těsto (na 3 frgále): 165 g hladké mouky 165 g polohrubé mo...
