Omáčky, Strana 4
Výpis článků
počet osob4 čas přípravy15 min. příprava120 min. vaření20 min. vaření rýže obtížnoststřední druh jídlaČesko Potřebujeme 1 kg hovězího masa (přední nebo krk) 2 větší ci...
počet osob3 čas přípravy20 min. příprava obtížnostobtížné druh jídlaOmáčky Potřebujeme 2 žloutky 1 kostka sváru (nebo 2 lžíce vody, 2 lžičky bílého vinného octa, 2,5 l...
počet osob4 čas přípravy30 min. příprava obtížnostjednoduché druh jídlaHoubová jídla Potřebujeme 500g gnocchů 800g čerstvých hub 1 velké cibule 1 lžíce sádla 2 bobkové...
počet osob4 čas přípravy35 min. příprava25 min. vaření obtížnostjednoduché druh jídlaSlovenská kuchyně Potřebujeme 300 g zelených fazolek 400 g brambor sůl Bobkový lis...
počet osob4 čas přípravy20 min. příprava60 min. dušení masa30 min. vaření dýně obtížnostjednoduché druh jídlaHovězí Potřebujeme Prívarok 1 středně velká dýně 1 lžíce m...
počet osob4 čas přípravy30 min. příprava60 min. dušení obtížnoststřední druh jídlaHovězí Potřebujeme 3/4 kg hovězí zadní kýty (nebo jiné maso na dušení) cca 0,5kg hub ...
počet osob4 čas přípravy15 min. příprava obtížnostjednoduché druh jídlaZákladní recepty Potřebujeme 200 ml sójového mléka 400 ml rostlinného oleje 1 lžíce dijonské hoř...
počet osob4 čas přípravy15 min. příprava obtížnostjednoduché druh jídlaZákladní recepty Potřebujeme 4 žloutky 300 ml rostlinného oleje 1 lžíce dijonské hořčice šťáva z...
počet osob4 čas přípravy20 min. příprava3 hodiny pečení15 minut dokončení omáčk obtížnoststřední druh jídlaZvěřina Potřebujeme 1,5 kg kančí kýty 2 mrkve 2 kořeny petrž...
počet osob4 čas přípravy35 min. příprava obtížnostjednoduché druh jídlaOmáčky Potřebujeme 2 střední cibule máslo (na zpěnění cibule dosklovata) mouka (na jíšku) 3 nab...
